Alt du trenger for å komme i gang med diskgolf!

Velkommen til diskgolf! I denne artikkelen skal vi snakke om hva du trenger for å komme i gang med denne spennende og morsomme sporten.

Hva slags disker trenger jeg?

Når du begynner med diskgolf, trenger du noen grunnleggende disker. Det anbefales å starte med tre forskjellige typer disker: en driver, en mid-range og en putter. En driver er designet for lange kast, en mid-range for mellomdistanse kast og en putter for korte kast og presisjon. Du kan velge mellom forskjellige vekter og plasttyper avhengig av din spillestil og ferdighetsnivå.

Vi anbefaler hovedsaklig disker med lav speed til nye spillere.

Sjekk ut disse nybegynnervennlige diskene:
Nybegynner-sett! Den perfekte start til diskgolf

Syntes du det er litt overvelmende med alle de forskjellige diskene, merkene og plastikktypene? Det skjønner vi godt! Et nybegynner-sett gir deg alt du trenger for å komme i gang med diskgolf.

Lyst til å lære mer om diskgolf?

Sjekk ut våre artikler på We Academy, din helt egne diskgolf-skole!

Diskgolf-sekk

En ryggsekk eller bæretaske er også praktisk å ha når du spiller diskgolf. Disse kan bære alle diskene dine, samt annet nødvendig utstyr som vannflaske, snacks og ekstra klær. Vi har et bredt utvalg diskgolf-sekker som er designet med dedikerte lommer og rom for diskene dine, samt komfortable stropper for enkel bæring gjennom hele runden.

Tilbehør er praktisk når du trenger det!

I tillegg til disker og sekk, er det noen andre tilbehør som kan være nyttige å ha med seg på banen. En paraply kan være nyttig på regnfulle dager for å holde deg tørr og komfortabel. Et håndkle er også viktig for å tørke av diskene dine mellom kastene, spesielt når de blir våte eller skitne. En krittsekk kan også være nyttig for å holde hendene tørre og gripe diskene bedre, spesielt hvis du svetter mye eller spiller i fuktige forhold.
Vi har et rikt utvalg av tilbehør, sjekk ut noen av våre favoritter her!

UDisc – diskgolfappen du bare må sjekke ut

For å finne diskgolfbaner i ditt område og holde styr på dine egne resultater, kan du bruke appen UDisc. Dette er en mobilapp hvor du kan registrere score, samt finne baner. UDisc er et uvurderlig verktøy for discgolfentusiaster og er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

Handlekurv