Personvern

Sune Sport AS utleverer ikke informasjon om våre kunder! All informasjon blir lagret med våre strenge krav til datasikkerhet.
 

Personopplysninger

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med din bestilling. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne informasjonen er også tilgjengelig for deg på “Min konto”.

Betaling med kredittkort

Kortnummer oppbevares ikke av Sune Sport AS utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Markedsføring

Vi tilbyr deg som kunde å melde deg på vårt nyhetsbrev hvor du vil motta ulike typer informasjon og tilbud fra oss på e-post. Det er frivillig å motta dette, og du må selv melde seg inn i forbindelse med registrering eller på “Min konto”. Det er enkelt å melde seg av nyhetsbrevet via “Min konto”. Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette).

Sune Sport AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.
 
Sune Sport AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Takk for samarbeidet!

Handlekurv